28 Iul Studio videochat ? Sincer.. nici nu stiu

Daca v-ati saturat de oameni care vin si pleaca din viata noastra, de promisiunile lor desarte ce nu apuca nici macar rasaritul…
De varsta celor douazeci si ceva de ani, ce parca nu ne arata niciun viitor.
Suntem tineri, dar totusi nelinistiti… dar nu precum un serialul.. Va spun cu mana pe inima ca viata noastra in secolul vitezei, a devenit un film tragi-comic si e pacat ca de regie se ocupa altii, nu NOI.
Daca v-ati saturat de oameni ce poposesc in viata voastra, de parca am fi o benzinarie in drum spre mare, la care te opresti 10 minute, faci plinul, bei o cafea si apoi o stergi cu scartaituri, e timpul SA ACTIONATI!
Puneti piciorul in prag, deveniti independente si spuneti NU lucrurilor ce va deranjeaza! Doar asa putem schimba cu adevarat ceva. Fiti destepte si munciti pe banii vostri si pe timpul vostru.
Daca decideti sa va angajati ca model videochat, la Passion Studio Galati va asteptam cu bratele deschise.
Aici poti castiga intre 500 si 2500 euro lunar, in functie nivelul de cunoastere a unei limbi straine (engleza, spaniola, franceza sau italiana).
Poate nu sunteti sigure ca vreti sa munciti in domeniul asta, poate nu aveti incredere in propriile forte, NU E NIMIC. Sunati la tel: 0746345449 si programati-va pentru un interviu!
Noi va spunem cum v-ati descurcat si apoi VOI DECIDETI daca doriti sa incercati cu noi sau NU.

No Comments

Post A Comment